Autoriseret FC Barcelona billetter Agent
Vælg land
  • English
  • French
  • Football Club Barcelona Tickets Sweden
  • Danish
  • Japanese
  • Japanese
  • Italian
  • German

Football Club Barcelona billetter

Om FC Barcelona billetter

TRAVEL CONNECTION SPAIN S.L.
er din officielle online butik for FC Barcelona billetter på Camp Nou i alle kampe.
Vi er en ung og dynamisk virksomhed, der leverer fuldt officiel og autoriseret FC Barcelona match billetter til din nydelse, din familie og venner og endda for en corporate begivenhed.
Hvis din passion er fodbold, accepterer du at FC Barcelona er en af de bedste fodboldhold i verden i dag og sandsynligvis en af de bedste oplevelser i dit liv ville være vidne en match på den verdensomspændende berømte FC Barcelona stadion, Camp Nou. For at gøre din drøm til virkelighed, alt du skal gøre er, beslutte, der matcher dig møder hvad du skal deltage i, fordi vi har billetter til alle top.
Barcelona er blevet en populær destination for weekendture, især at se sublime fodbold på Camp Nou og har chancen for at tage en detaljeret tour troede alle minderne lever i stadion vægge. Vi er glade for at give dig mulighed for at bo i det sted, hvor Barça stjerner vandt 5-0 mod sin evige rival Real Madrid. Nyd en fantastisk dag ud på Camp Nou stadion, den største i Europa og rundvisning FC Barcelona, da det er den mest populære tour i Barcelona og er et absolut must for alle, der elsker fodbold.
Hvis du vælger at købe FC Barcelona billetter garanterer du, at du vil have en fantastisk tid i Barcelona. Hvis du er interesseret i at leve en unik oplevelse vi også tilbyde fuld VIP / hospitality pakker.
Vi kan levere dine billetter til dit hotel eller lejlighed på din bekvemmelighed at undgå lange linjer og venter. I tilfælde af at du kommer med venner, vi tilbyder stor gruppe rabatter og ellers, hvis du beslutter at besøge os med din familie, Husk at børn op til 7 år gamle ikke behøver at betale. Alle billetter til FC Barcelona spil sælges desuden for den lokale afdeling af stadion. Hvis undtagelsesvis dette ikke var tilfældet, ville du blive informeret af en anmeldelse på den hjemmeside, som vil fortælle dig, præcis hvor sæderne er placeret.
Vores kendskab til byen gør det muligt for os at hjælpe dig med alt hvad du behøver for dit ophold og gøre din ferie i Barcelona en uforglemmelig oplevelse.
Vi taler flydende engelsk, fransk og spansk, og vi er her for at hjælpe dig med noget, som du måske har brug for, mens du besøger, så tøv ikke med at spørge os for mere information.
Travel Connection Offices & Collection point
info@ticketworksonline.com
+34 932 722 666
Carrer Bruc 39 Bajos 08010, Barcelona Spain
TRAVEL CONNECTION SPAIN S.L. B61858031